Arbuz – 5-6 zł/kg
Botwina – 4-5 zł/ pęczek
Borówka – 32 zł/kg
Buraki – 2,5 zł/kg
Bób – 10 zł/ 0,5kg
Brokuł – 5-6 zł/szt.
Czereśnie – 12 zł/kg
Czosnek – 2,5-3,5 zł/główka
Cebula – 3-5 zł/kg
Cebulka ze szczypiorkiem – 4 zł/pęczek
Cytryna – 10 zł/kg
Chrzan – 2 zł/pęczek
Fasola szparagowa żółta – 15 zł/kg
Jabłka – 2,5-5 zł/kg
Jajka wiejskie – 0,4-0,7 zł/szt.
Kapusta młoda – 4-6 zł/szt.
Kalafior – 4,5-8 zł/szt.
Kalarepa – 2,5 zł/szt.
Koper – 2-3 zł/pęczek
Lubczyk – 2zł/pęczek
Miód – 35 zł
Marchew – 3-4 zł/kg
Natka pietruszki – 2zł/pęczek
Orzech laskowy – 14 zł/kg
Ogórek zielony – 5-8 zł/kg
Ogórek gruntowy – 4,5-9 zł/kg
Pietruszka – 6-6,5 zł/kg
Pomidor – 4,5-10 zł/kg
Por – 2-4 zł/szt.
Rzodkiewka – 2,5 zł/pęczek
Seler – 6-6,5 zł/kg
Sałata – 3-5 zł/szt.
Truskawki – 8-13 zł/kg
Ziemniaki młode – 2-4 zł/kg
Winogrono czerwone – 15 zł/kg
Włoszczyzna młoda – 7zł/pęczek